LA kalder Løkke for løftebryder i ny kampagne

24. marts 2012 07:00 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
LA kalder Løkke for løftebryder i ny kampagne
Billede mangler

Mens Venstre trykker hånd med regeringen i ny energiaftale, bliver de nu angrebet fra egne rækker.
Liberal Alliance beskylder nemlig i dag Venstres formand Lars Løkke Rasmussen for at være løftebryder i en ny annoncekampagne i landets store dagblade, skriver Berlingske.
“Det allervigtigste udsagn fra Lars Løkke op til valget og lige efter var, at det ikke måtte blive dyrere at være dansker. Og det skulle man kende Venstre på. Nu er der gået nogle måneder, og så bliver det 3-4 milliarder kroner dyrere at være dansker med Venstres stemmer,” siger partileder Anders Samuelsen til Newspaq.
Han henviser til energiaftalen, der kommer til at koste en almindelig familie 1.300 kroner mere i afgifter i 2020. Sammenlagt bliver det 3,5 milliarder kroner, som Venstre altså er gået med til.
For knap en måned siden krævede Anders Samuelsen, at Løkke “kom ud af hængekøjen”, fordi han ikke sagde så meget i medierne. I går erkendte Lars Løkke så på sin Facebook, at Venstre rent faktisk er med til at gøre danskernes liv dyrere. Men det gør ikke Liberal Alliance tilfreds.
“Vores pointe med at kræve, at han skulle komme tilbage fra hængekøjen, det var at han skulle være med til at lægge en plan for, hvordan vi gør Danmark til et mere liberalt land. Det første han så gør, når han springer ud af hængekøjen, er, at gøre det til et mere socialistisk land. Det var ikke lige det, vi havde håbet på,” fortæller Anders Samuelsen.
Venstres næstformand Kristian Jensen mener, at kritikken er skudt helt ved siden af. Faktisk har Venstre gjort det billigere at være dansker, når man sammenlignet med VK-regeringens oprindelige udspil.
“Hvis Anders Samuelsen bare har besluttet sig for at være sur på Venstre, så kan vi ikke gøre noget ved det. Sagen er, at vi har gjort regeringens udspil over to milliarder kroner billigere, så den energiaftale, der ligger, faktisk er billigere end det VK-regeringen selv kom med,” siger Kristian Jensen til Newspaq.
Liberal Alliance har planer om flere annoncer rettet direkte mod Lars Løkke Rasmussen i de kommende uger.
Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Lars Løkke Rasmussen om beskyldningerne.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu