Lå svøbt om lig af spædbarn: Genkender du denne trøje?

19. oktober 2017 22:06 | Af: Matias Mortensen, mm@newsbreak.dk

Politiet offentliggør nu billeder af den trøje, som et barnelig mandag blev fundet nedgravet sammen med.

Københavns Vestegns Politi har siden mandag forsøgt at finde svar på, hvor liget af et spædbarn, som blev fundet nedgravet, stammer fra.

Politikredsen har bedt borgere fortælle, hvis de har undret sig over et spædbarn, der er forsvundet, og man har også efterlyst en ung, meget kraftig kvinde, som er blevet bemærket af flere vidne nær det sted, hvor spædbarnet blev fundet.

Torsdag aften har politiet taget et nyt skridt i sagen og har offentliggjort billeder af den trøje, som liget af spædbarnet lå svøbt i. Politiet håber, at offentliggørelsen kan hjælpe efterforskningen videre, lyder det i en pressemeddelelse.

– Det er en meget stor hættetrøje – men er det moderens, faderens eller udlånt af en helt tredje person? Vi ved kun, at barnet var svøbt i den hættetrøje, og derfor er vi interesserede i at høre fra alle, som har oplysninger om den, udtaler efterforskningsleder Ole Nielsen fra Københavns Vestegns Politi.

– Vi er fortsat meget interesserede i at høre fra alle, som måtte kende til et forsvundet spædbarn. Og jeg vil fortsat opfordre moderen til at henvende sig – uanset hvad der er sket, må hun være i krise og have behov for hjælp, og det kan vi bistå med, siger han.

Fakta

Politi offentliggør billeder af trøje i sag om spædbarnslig

  • Som nyt led i efterforskningen af det nedgravede døde spædbarn fundet mandag i et grønt område ved Brinken i Glostrup, beder Københavns Vestegns Politi torsdag offentligheden om hjælp og offentliggør fotos af en rød hættetrøje, barnet var svøbt i.
  • Der er tale om en rød bomuldshættetrøje i størrelse XXXXL (4 x XL) med et lille sort Nike-logo på venstre bryst. Hættetrøjen er forsynet med en kraftig lynlås, skrålommer til hænder på maven og forsynet med to markante blanke stålringe omkring hullerne til hættens snor.

Kontakt Københavns Vestegns Politi døgnet rundt på telefon 4386 1448, hvis du har oplysninger

Kilde: Københavns Vestegns Politi

Nyfødt spædbarn

Det døde spædbarn blev fundet nedgravet i et grønt område ved Brinken af håndværkere mandag ved 14-tiden. Politi og retsmedicinere holdt ligsyn på stedet, der skete tekniske undersøgelser af området og foretaget obduktion på Retsmedicinsk Institut tirsdag. Undersøgelserne af barnet tyder på, at der tale om et nyfødt spædbarn.

Onsdag efterlyste Københavns Vestegns politi informationer om en ung, kraftig muligt rumænsk kvinde med langt mørkt, krøllet hår, som for et par uger siden er set på stedet og virkede nedtrykt. Hun er muligvis flyttet til Brøndby Strand, oplyste politiet torsdag på baggrund af borgerhenvendelser.

Man arbejder stadig på at identificere barnet, klarlægge dødsårsagen og afdække hændelsesforløbet.

Efterforskerne har indtil videre modtaget omkring 15 henvendelser fra opmærksomme borgere – og er fortsat interesserede i alle opkald, der kan have relevans for efterforskningen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu