ANNONCE

Lækker choko-snack tilbagekaldes

19. marts 2019 21:42 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk

Supermarkedskæden Lidl tilbagekalder en chokolade-snack.

Danskerne med hang til søde sager må hellere åbne øjnene en gang – supermarkedskæden Lidl tilbagekalder nemlig varen Ferrero Raffaello.

Produktet er nemlig ikke varedeklareret på dansk – og det er noget værre skidt, for det indeholder en lang række allergener.

Lidl skriver selv i en pressemeddelelse, at produktet indeholder allergenerne mandler, skummetmælkspulver, vallepulver (mælk), hvedemel (gluten) og soja.

Er man allergisk over for en af de pågældende ting, kan man aflevere produktet i sit lokale Lidl-supermarked og få pengene tilbage.

Indtager man en fødevare, der indeholder allergener, man er allergisk over for, kan man i værste fald få en allergisk shockreaktion.

Og det er ifølge Astma-Allergi Foreningen ikke en specielt rar oplevelse:

– Du føler ubehag og angst, sveder, er bleg og får problemer med at få vejret, fordi luftvejene hæver op. Du bliver svimmel, har meget høj puls, kvalme og mavekramper, kaster op og besvimer. Derefter kan du ufrivilligt komme til at tisse eller få afføring, skriver de om den oplevelse, et allergisk chok forårsaget af indtag af allergener kan give.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu