Lærerinde begik selvmord: Købte 8000 sovepiller online

9. oktober 2015 22:30 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk
 
Lærerinde begik selvmord: Købte 8000 sovepiller online
En engelsk lærerinde begik selvmord - hun var dybt afhængig af sovepiller og kunne gå flere dage uden at sove. Foto: Colourbox
Del:
En engelsk lærerinde begik selvmord - hun var dybt afhængig af sovepiller og kunne gå flere dage uden at sove. Foto: Colourbox

En engelsk lærerinde begik selvmord – hun var dybt afhængig af sovepiller og kunne gå flere dage uden at sove. Foto: Colourbox

En engelsk lærerinde tog sit eget liv kort før jul sidste år. Kombinationen mellem et kæmpe forbrug af sovepiller og en ekskærestes død blev for meget.

43-årige Suzanne Greenwood led i årevis af invaliderende søvnløshed. Hun har angiveligt købt over 8000 receptpligtige sovepiller ulovligt over internettet, og hun var dybt afhængig af dem. Det skriver engelske Daily Mail, efter der i dag er foregået en fremlæggelse af sagen.

Greenwoods enkemand fortæller, at hans kone ofte gik i flere dage uden at sove. Det satte dybe spor i deres parforhold, hvor konen ofte havde hemmeligheder for manden.

– Hun var tilbagerukken og hvis jeg ikke så hende i et par dage, så var det sådan, det var. Det var normalt i vores forhold, fortæller David Greenwood.

Det var imidlertid ikke sovepiller, der slog den 43-årige lærerinde ihjel.

Det gjorde nyheden om hendes ekskærestes død.

Samme sted

Da Suzanne Greenwood i 2013 hørte, at hendes ekskæreste singer-songwriteren Chris Evans var fundet hængt i Haslam Park i Bolton, gik hun angiveligt i baglås. Hun sov ikke, og når hun gjorde, var det om dagen.

I december 2014 – kort før hendes død – blev hun dog tilbudt et nyt job som lærer. Det hjalp på humøret, men et skænderi mellem hende og manden blev for meget.

Den 23. december blev Suzanne Greenwood fundet af to hundeluftere. Hængt i et træ i Haslam Park – samme park, som hendes ekskæreste havde hængt sig i.

I nærheden lå vodka-flasker og tomme pakker af hendes ulovligt købte sovemedicin.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu