Lalandia ændrer Tornado-regler efter ulykker

10. juli 2012 20:01 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Lalandia ændrer Tornado-regler efter ulykker
Billede mangler

Tornadoen i Lalandia Rødby må ikke længere køres med fire personer ad gangen efter flere ulykker – en gæst har brækket to ryghvirvler.
 
Lalandia-direktør Jan Harrit melder nu klart ud efter historier om flere uheld og ulykker i Lalandia Rødbys nye vandrutsjebane, Tornadoen, der er 24 meter høj,
 
Fremover må man kun køre to ad gangen på de luftpuder, der ellers er beregnet til fire personer. Samtidig hæves minimumhøjden fra 120 centimeter til 140 centimeter. Dermed regner Lalandia med at undgå en del af ulykkerne.
 
Vi er i dag blevet informeret om, at én af gæsterne, der kom til skade i sidste uge, har fået konstateret brud på to ryghvirvler. Dette er vi meget kede af at høre, og vi har været i kontakt med gæsten, siger Jan Harrit i en pressemeddelelse.
 
Gæsternes sikkerhed har allerhøjeste prioritet, og vi er overbeviste om, at ovennævnte ændringer vil minimere risikoen for skader i den nye Tornado, siger Jan Harrit.
 
Siden åbningen af Tornadoen den 28. juni i år har der ifølge Lalandia været fem gæster på skadesstuen og yderligere fire gæster er blevet behandlet for mindre skrammer.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu