ANNONCE

Landsholdsspiller død i ulykke

14. december 2020 11:27 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Motjeka Madisha døde søndag morgen lokal tid.

Landsholdsspiller død i ulykke
Motjeka Madisha (tv) er søndag død i en voldsom ulykke. Foto: Khaled DESOUKI / Scanpix

Forsvarsspilleren Motjeka Madisha, der af flere beskrives som en lovende stjerne, er blevet dræbt søndag morgen i en frygtelig ulykke, skriver det sydafrikanske fodboldforbund i en pressemeddelelse.

Den 25-årige spiller, der var en del af det sydafrikanske landshold og spillede på holdet Mamelodi Sundowns, efterlader sig et stort indtryk, siger landsholdets træner Molefi Ntseki i meddelelsen.

– Han var en lovende stjerne med den rette attitude, og hans positive opførsel blandt andre spillere var uvurderlig. Det er en tragisk dag for fodbold. Til hans familie, klub og hele fodboldens kammeratskab udtrykker vi vores sorg og dybfølte kondolencer, siger han.

Lørdag kunne Madishas klub Mamelodi Sundowns fejre 50 års jubilæum, og her deltog præsident for Sydafrikas fodboldforbund, Danny Jordaan. Det får ikke tragedien til at gøre mindre indtryk på Jordaan, der blot nogle timer senere modtog besked om Madishas død.

– Jeg prøver stadig at fatte, hvad der udspillede sig, men det er frygteligt nyt for fodbolden. Kondolencer til Sundowns, hans familie og hele fodboldfamilien, siger han.

Ifølge lokale medier er det endnu ikke afklaret, hvad der var direkte skyld i ulykken, men politiet bekræfter dog, at føreren af en bil mistede kontrollen og kørte direkte ind i et stillestående objekt, hvorefter bilen brød i brand. Ulykken skete lidt uden for Johannesburg.

Madisha er den anden forsvarsspiller for Mamelodi Sundowns, der er dræbt i trafikulykke den seneste tid. Anele Ngconga blev begravet torsdag efter en ulykke i Durban 23. november.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu