Lars Bak: Træner som en gal

8. februar 2013 21:11 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Lars Bak: Træner som en gal
Billede mangler

Lars Baks humør hører til de naturfænomener, der ikke er sådan at få ram på. Og til trods for et styrt i det franske endagesløb GP de la Marseillaise, der med et håndledsbrud greb særdeles forstyrrende ind i planerne om succes i de belgiske brostensklassikere, har den 33-årige silkeborgenser formået at holde fanen høj i et ufrivilligt eksil som kældermenneske med en sø af sved under sig.

 

– Jeg har det ok og træner som en gal på min hometrainer nede i kælderen, fortæller Bak til sporten.dk.

Styrtet skete for små 14 dage siden og det lignede umiddelbart en sur gentagelse af sidste års sæsonoptakt, hvor Lars Bak også måtte ændre ambitioner efter et smerteligt møde med asfalten og et smertefuldt brud på sin ene hånd.

– Mandag skal jeg have håndleddet vurderet hos min læge i Belgien og jeg håber at få grønt lys til at træne på landevej derefter. Men i første omgang må vi altså se, hvad CT scanningen siger. Under alle omstændigheder er sæsonen jo lang, erklærer Lars Bak, der er bosiddende i Luxembourg sammen med sin hustru og parrets to børn.

I sæsonen 2012 indhentede Lars Bak sit forsømte forår ved at vinde en etape i Giro d’Italia og derefter hjælpe Lotto-holdets tyske supersprinter André Greipel til tre etapegevinster i Tour de France.

I denne sæson er Lars Bak igen udpeget til Lotto-holdets ubestridte kaptajn i drømmeløbet Paris-Roubaix, hvor det for to år siden blev til en femteplads for den danske universalrytter. 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu