Lars Hedegaards hemmelige adresse lå på nettet

4. april 2013 22:07 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Lars Hedegaards hemmelige adresse lå på nettet
Billede mangler

Selvom Lars Hedegaard har fået hemmelig adresse og er under PETs beskyttelse, så var det indtil torsdag aften ikke svært at finde frem til den kontroversielle islamkritiker, som tidligere på året blev forsøgt dræbt i sit hjem på Frederiksberg. Det skriver DR Nyheder.

 

Efter blot tre klik på internettet lykkedes det DR at finde Hedegaards adresse, som stod i CVR-registeret, hvor alle danske virksomheder er registeret.

– Det var jeg selvfølgelig ikke glad for at høre. Det er ærgerligt. Specielt taget i betragtning af, at der er udfoldet betydelige anstrengelser for at sikre mig en bolig, hvor jeg kan bo i fred og sikkerhed, siger Lars Hedegaard.

Han er involveret i to virksomheder, og derfor fremgik hans hemmelige adresse af CVR-registeret. PET har nu fjernet hans adresse fra registeret, men efterretningstjenesten oplyser til DR Nyheder, at det fortsat kan være muligt at finde frem til Hedegaard.

– Lars Hedegaard er en offentlig kendt person, der fortsat lever under eget navn og jævnligt optræder i offentlige sammenhænge. Derfor vil det også fortsat være muligt at fremskaffe oplysninger om Lars Hedegaards bopæl, skriver Lotte Holmstrup, kommunikationsrådgiver i PET, i en mail.

Hovedpersonen selv siger, at han også fremover vil have en vis form for frihed.

– Jeg vil jo heller ikke leve i et fængsel. Det er en afvejning af at leve et nogenlunde sikkert, men også et frit, liv, siger Lars Hedegaard til DR Nyheder.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu