Lars Krogh før comeback: Det føles rigtigt godt

15. februar 2013 19:13 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Lars Krogh før comeback: Det føles rigtigt godt
Billede mangler

Et lille år efter sin sidste betydende kamp for 1. divisionsklubben Faaborg gør 33-årige Lars Krogh Jeppesen overraskende comeback i tophåndbold.

En alvorlig skade til Joachim Boldsen – endnu en i rækken – tvinger Lars Kroghs nuværende klub, KIF Kolding København, til at tænke alternativt. Og her var det nærliggende at spørge assistenttræneren med de mange års erfaring fra de største europæiske klubber.

– Jeg er klar og glæder mig til at løbe ind i Kolding Hallen på søndag. Det bliver sjovt, siger den tidligere Kiel, Barcelona og Flensburg-spiller.

– Men jeg synes, man skal holde fokus på, at vi er en klub, hvor vi gør, hvad vi kan for at få succes og nå målet. Og qua at vi er lidt slidt oven på vores skadessituation og har mange kampe i den kommende tid, sagde jeg selvfølgelig ja, da jeg blev spurgt, siger Lars Krogh Jeppesen.

Selv om man skal tilbage til marts 2012 for at finde hans seneste officielle kamp, føler Lars Krogh Jeppesen ikke, at han er så langt fra topformen.

– Jeg synes, jeg har en ganske fin tilstand. Jeg har ikke ondt nogen steder, jeg har løbet med og trænet lidt med i ny og næ. Ikke så meget med holdet, men jeg har da passet min egen træning, siger Jeppesen, der ud over at være assistent for Peter Bredsdorff-Larsen også har et kontorarbejde i KIF i salgsafdelingen.

– Havde jeg siddet oppe på kontoret og drukket kaffe og spist wienerbrød og vejet 120 kg, hvilket sådan en 201 cm mand som mig godt kunne gøre, var det jo ikke kommet på tale. Langt fra. Jeg ville da også gerne træne mere, end jeg gør, men det føles rigtigt godt. Jeg er nok hverken den stærkeste eller den hurtigste. Men heldigvis giver rutine nogle andre fordele, siger den tidligere topspiller, der primært er tiltænkt en plads i forsvaret ved siden af Lars Jørgensen.

– Jeg kommer ikke til at spille angreb. Min opgave bliver at komme ind og stå med de folk, jeg har spillet mange kampe sammen med. Mine 201 cm giver selvfølgelig noget mere fylde end Joachims, og det er også godt at have i håndbold, siger Lars Krogh Jeppesen, der dog ikke ser sig som en, der kan erstatte tabet af Boldsen.

– Joachim har jo de seneste kampe været afsindig god og har holdt højt niveau, så det gør virkelig ondt på os, at han ikke er med. Der er ikke nogen, der kan erstatte ham, og det er en vigtig mand, vi mister.

Lars Krogh Jeppesen er dog klar til at give den en skalle for KIF, i så lang tid, som træneren finder det nødvendigt. Men hans comeback kommer udelukkende, fordi han er en del af klubben.

– Havde et andet hold ringet og spurgt, havde jeg ikke sagt ja. Det er jo fordi, jeg er assistenttræner, og fordi jeg brænder for KIF på og uden for banen, at jeg har sagt ja, fastslår Lars Krogh Jeppesen, der får nummer 24 på blusen, når KIF Kolding København på søndag møder slovakiske Tatran Presov i EHF Cuppens gruppespil.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu