Lars Løkkes søn går ind i dansk politik

23. marts 2012 07:50 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Lars Løkkes søn går ind i dansk politik
Billede mangler

 Bergur Løkke Rasmussen, Lars Løkke Rasmussens 22-årige søn, er blevet valgt som næstformand for Venstre Ungdom i Søllerød.
 
Dårligt har Lars Løkke Rasmussen forladt statsministeriet, før næste generation Løkke melder sig på banen i dansk politik.
 
Sønnen Bergur Løkke Rasmussen på 22 år er blevet valgt som næstformand hos Venstres Ungdoms afdeling i Søllerød. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.
“Med min alder er jeg selvfølgelig meget optaget af ungdom, unges muligheder for uddannelse, SU-ordningen og en begrænsning af det enkelte individs frihed,” siger Løkke junior om nogle af grundene til at gøre politisk karriere.
 
Også datteren Lisa vil være noget ved politikken. Hun vil gerne lave lokalpolitik, men mangler dog lige et par år på dåbsattesten, før hun er valgbar. Lisa Løkke kan dog lige præcis nå at blive myndig og få sit navn på stemmesedlen, før næste kommunalvalg løber af stabelen.
 
Berger Løkke Rasmussen har ikke placeret overliggeren op på de helt store stangspringshøjder fra dag ét.
“Jeg føler ikke, at jeg går i min fars fodspor, for jeg sigter ikke efter at blive statsminister,” siger han til Frederiksborg Amts Avis.
 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu