ANNONCE

Lars von Trier starter optagelser til nymfoman-film ”Nymphomaniac”

28. august 2012 05:26 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Lars von Trier starter optagelser til nymfoman-film ”Nymphomaniac”
Billede mangler

I dag begynder Lars von Trier optagelserne til sin meget omtalte film ”Nymphomaniac”, der skildrer en kvindes erotiske liv fra 0 til 50 år.
 
Optagelserne finder sted i Nordrhein-Westfalen i Tyskland og i en kortere periode i Flandern i Belgien. Der er planlagt i alt 11 ugers optagelse, og det store værk forventes at have premiere i 2013.
 
”Nymphomaniac” er en vild og poetisk historie om en kvindes erotiske rejse fra fødslen til 50-års alderen, fortalt af hovedkarakteren Joe, en selv-diagnosticeret nymfoman. En kold vinteraften finder den ældre charmerende ungkarl, Seligman, Joe tævet til ukendelighed i en gyde. Han tager hende med hjem for at pleje hende, mens han spørger ind til hendes liv. Han lytter intenst, imens Joe igennem de næste otte kapitler fortæller sin overdådige og saftige livshistorie med mange facetter og rig på associationer og pludselige indskydelser.
 
Lars von Trier ønsker med ”Nymphomaniac”, at overføre nogle, i film, hidtil usete kvaliteter fra romanens verden. En monomental film om den kvindelige erotiske lyst, med udsagn og modudsagn, konfliktende vinkler og moralske eller måske netop umoralske betragtninger. For ved hjælp af rammehistorien kan filmen tillade sig de voldsomste påstande og opstille de vildeste teser, fordi netop rammehistorien giver plads til diskussionen af det hele – af filmen selv, menneskene, ja livet.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu