Lars von Trier-stjerne tog LSD

10. februar 2013 17:40 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Lars von Trier-stjerne tog LSD
Billede mangler

TYSKLAND: Filmstjernen Shia LeBeouf udeblev fra det traditionelle møde med verdenspressen efter visningen af hans film »The Necessary death of Charlie Countryman«, der er en af konkurrencefilmene ved filmfestivalen i Berlin. Det udløste straks en bølge af jokes blandt journalisterne, der riffede på rygterne om skuespillerens dedikerede forberedelser til filmen, skriver b.dk.

 

I et tidligere interview har Shia LeBeouf nemlig fortalt, at han skulle researche en scene, hvor han skulle forekomme påvirket af LSD. Og da filmholdet stod klar til optagelser, mødte Shia LeBeouf op kraftigt påvirket af et syretrip, han havde taget.

Måske ønskede Shia LeBeouf ikke at uddybe sagen foran den samlede verdenspresse, men journalisterne gjorde sig hurtigt forestillinger om, hvilken slags research han nu var ude i i stedet for at møde op til sin egen pressekonference – lidt af en dødssynd ved Berlinalen, når han rent faktisk er i byen.

Instruktøren Frederik Bond bekræftede på pressekonferencen, at han og filmstjernen havde diskuteret, hvordan man bedst illuderede at være skæv af syre, men nægtede, at det var hans forslag at tage det i virkeligheden.

Over for filmbladet Screen uddyber han:

»Han lavede mange eksperimenter med scenen og sendte mig optagelser af dem. Og da han mødte op på optagedagen, kunne jeg se at han var »i zonen«. Shia er en meget instinktiv skuespiller, og den dag leverede han virkelig varen,« siger Fredrik Bond til bladet følge b.dk.

Hvordan Shia LeBeouf har forberedt sig til den rolle, han har i Lars von Triers kommende sexfilm, »Nymphomaniac«, vides ikke i skrivende stund, men hvis han har brugt samme grad af intensitet som i »The Necessary Death of Charlie Countryman«, har det nok været et tilfælde af, at han har mikset arbejde og fornøjelse.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu