Lasse Norman: Derfor glippede guldet

23. februar 2013 21:32 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Lasse Norman: Derfor glippede guldet
Billede mangler

Det blev ikke til den guldmedalje, Lasse Norman Hansen og det halve dronningerige havde håbet på ved VM i banecykling. Sygdom tog nemlig så meget af glansen hos den 21-årige fynbo, at det muligvis kostede et verdensmesterskab.

 

– Hvis mine forberedelser havde været anderledes, og jeg havde holdt mig rask, havde det været en mulighed, at det var tippet til min side i tidskørslerne, og jeg havde stået med VM-guldet, siger Lasse Norman Hansen til TV2 Sporten.

Alligevel var der ingen skuffelse at spore hos den danske OL-triumfator, som har haft en forrygende måned, hvor det også blev til sejr i det københavnske 6-dagesløb.

– Jeg er rigtig glad for en VM-sølvmedalje. Det er et skridt op i forhold til sidste år, hvor jeg vandt bronze ved VM. Hvis man tager mine forberedelser med i perspektivet, så synes jeg sgu, det er godt, siger Lasse Norman Hansen.Guldet i omnium gik til New Zealands Aaron Gate mens den regerende verdensmester Glenn O’Shea fra banestormagten Australien måtte nøjes med bronze.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu