ANNONCE

Lastbil kolliderede med skiltevogn

5. december 2018 06:38 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk

Bilister, der krydser Storebæltsbroen, skal onsdag morgen passe på.

Lastbil kolliderede med skiltevogn
Der er ingen tidshorisont for, hvornår personalet vil være færdige med at rydde op efter uheldet. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Scanpix)

OPDATERING 7.41:

Både Vejdirektoratet og Sund & Bælt advarer nu om, at der er kø på Storebæltsbroen.

Det er i østlig retning på højbroen – altså fra Fyn mod Sjælland, lige som der er også er en hastighedsbegrænsning på 50 kilometer i timen. Højre spor er spærret samme sted.

På billeder fra Vejdirektoratets direkte webcam på broen fremgår det, at bilerne på vej mod Sjælland kører i én lang hale over broen.

ORIGINALARTIKEL 6.38:

Onsdag morgen er højre spor spærret i østgående retning på Storebæltsbroens højbro, efter en lastbil er kollideret med en skiltevogn.

Der er derudover sat en hastighedsbegrænsning på 50 kilometer i timen.

Ifølge vagtchef hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Mikkel Kjærgaard, er der ingen meldinger om tilskadekomne, men oprydningen efter uheldet vil tage en del tid siger, han:

– Det skyldes, at der er spildt noget dieselolie, som det vil tage en del tid at få styr på, siger han til Newsbreak.dk.

Derudover opfordrer Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til, at man viser hensyn til redningspersonalet, der arbejder på stedet:

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu