ANNONCE

Voldsom ulykke i kryds

15. december 2020 08:42 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

En lastbil og en varevogn er kørt sammen i vejkryds - sandsynligvis frontalt.

En lastbil og en varevogn af mærket Ford Transit er kørt sammen i et vejkryds, hvor Grevingevej, Gislingevej, Aspagårdsvej og Hagesholmvej mødes mellem Gislinge og Grevinge i Odsherred på Sjælland. Det bekræfter Midt- og Vestsjællands Politi for Newsbreak.dk.

Ifølge kommunikationsmedarbejder Martin Bjerregaard er køretøjerne stødt sammen, og det har så medført, at lastbilen er blevet slynget ind på en nærliggende mark og er væltet. Chaufføren, en 25-årig mand fra Herfølge, er blevet rystet godt rundt, men er ellers uskadt.

Føreren af varevognen, der er en 42-årig mand fra Nykøbing Sjælland, var efter uheldet såkaldt teknisk fastklemt. Det betyder, at han ikke kunne komme ud af sit køretøj ved egen hjælp. Manden har lidt nogle store knubs, men er som sådan ikke alvorligt kvæstet.

Politiet har endnu ingen melding om, hvordan sammenstødet kunne ske. Vejkrydset er ikke lysreguleret, og der er stoplinje ved både Aspagårdsvej og Hagesholmvej. Det er dog uvist, om nogle af køretøjerne er kørt ad disse veje.

Sammenstødet blev anmeldt klokken 07.08 tirsdag morgen, og politiet er i skrivende stund stadig på stedet, oplyser Bjerregaard.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu