ANNONCE

Lastbilchauffør overfaldet med peberspray

11. november 2019 18:43 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk

En sønderjysk lastbilchauffør blev søndag aften overfaldet i det nordsjællandske.

En sønderjysk lastbilchauffør blev søndag aften overfaldet og blandt andet udsat for peberspray af en overhalende bilist på Helsingevej mellem Blistrup og Smidstrup i Nordsjælland.

Det skriver Nordsjællands Politi i døgnrapporten.

Den 58-årige sønderjyske lastbilchauffør anmeldte episoden klokken 19.26 søndag aften. Da politiet dukkede op, havde han stadig rester af peberspray i ansigtet.

Han forklarede til patruljen, at han blev overhalet på strækningen mellem Blistrup og Smidstrup på Helsingevej, hvilket efterfølgende udviklede sig til en kontrovers imellem lastbilchaufføren og føreren af den overhalende bil, der til sidst havde sprøjtet peberspray i ansigtet på lastbilchaufføren, inden overhaleren kørte fra stedet.

Hurtigt fundet

Lastbilchaufføren havde dog heldigvis fået noteret registreringsnummeret på den overhalende bil, og en patrulje kørte efter samtalen med lastbilchaufføren til en adresse i Gribskov, hvor den overhalende bil stod tilmeldt.

Her traf patruljen en 50-årig mand fra Roskilde, der passede til det afgivne signalement, og han erkendte at have været på stedet, hvorfor han blev sigtet for vold samt overtrædelse af våbenloven.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu