Laudrup advarer: Pas på Walcott

5. januar 2013 16:55 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Laudrup advarer: Pas på Walcott
Michael Laudrup et ét navn blandt i alt otte nye manager-emner i Evertonn.
Michael Laudrup, manager for Swansea City, advar forud for FA Cup mod Arsenal.

Michael Laudrup, manager for Swansea City, advarer forud for FA Cup mod Arsenal.

Michael Laudrup ser Theo Walcott som Arsenals største trussel før søndagens FA Cup-opgør mellem Swansea og Arsenal.

 

Michael Laudrup og Swansea har hidtil haft et godt tag på Arsenal i denne sæson. Swansea har vundet de to seneste opgør mod London-klubben, hvor det sidst blev til en 2-0 sejr på Emirates.

 

Men søndag venter der et toptændt Arsenal-mandskab, der ikke har tabt siden nederlaget til Swansea. Holdene mødes denne gang i FA Cup’en, som begge klubber satser på, og derfor kommer holdene i stærkeste opstilling.

 

Der er især én spiller på Arsenal-holdet, som Michael Laudrup har advaret sine spillere om. Theo Walcott har været flyvende, siden Arsene Wenger placerede ham i angrebet, og den lynhurtige tekniker har scoret 14 sæsonmål heraf et hattrick i 7-3 sejren over Newcastle i sidste weekend. Derfor skal Swansea være ekstra opmærksomme på Walcott, mener Laudrup.

 

– Han er en trussel, når han spiller på kanten eller i midten. Han er ikke den klassiske angriber, men hans fart gør ham farlig for ethvert forsvar, siger Michael Laudrup.

 

– Han er hurtigere end 98 procent af forsvarerne i ligaen, så du ved, at du er nødt til at være forsigtig. En lang bold og så kan han være væk. Hurtighed er vigtigt. Hurtighed uden kvalitet er værdiløst, men han er også en klassesspiller, roser Swansea-manageren Walcott, der endnu ikke er blevet enige med Arsenal om en kontraktforlængelse.

 

Hurtighed er ikke nok

Laudrup insisterer på, at man ikke kan leve alene på hurtighed i moderne fodbold, selv om mange hævder, at det er den vigtigste force for en offensiv spiller.

 

– Det er ikke nok bare at løbe hurtigt. Så kan du få en hovedrolle i Forrest Gump eller noget. For selv om midterforsvarerne oftest ikke er så hurtige, så er de kloge, og derfor skal du kunne mere end hurtighed, siger Laudrup.

 

Swansea spiller hjemme på Liberty Stadium mod Arsenal søndag klokken 14.30.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu