Laudrup afviser mæthed efter pokaltriumf

18. marts 2013 11:38 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Laudrup afviser mæthed efter pokaltriumf
Billede mangler

Michael Laudrup og Swansea har tabt alle tre kampe siden deres pokaltriumf i Captal One Cup-finalen over Bradford den 24. februar, og derfor spekuleres der højlydt i, om holdet allerede er gået på ferie, da man som sådan ikke har mere at spille om i denne sæson.

Seneste nederlag blev en realitet lørdag, hvor man tabte 2-0 hjemme på Liberty Stadium til Arsenal. Men Michael Laudrup afviser ‘tomgangsmentalitet’ hos sine spillere.

– I de tre kampe, vi har spillet siden finalen, kan jeg virkelig ikke klage over attituden fra spillerne. Det er ikke sådan, at vi siger: ‘Det er okay, vi har allerede ferie’. For det har vi ikke, siger Michael Laudrup ifølge Daily Mail.

Klubben er med sejren i Capital One Cup allerede sikret en kvalifikationsplads til Europa League næste sæson, ligesom målet om at opnå 40 point i Premier League også er indfriet, hvor man lige nu ligger solidt placeret på 9. pladsen.

– Selvfølgelig er det en anden situation, hvis vi virkelig manglede point. Men du er nødt til at finde motivation for at fortsætte, for når du konkurrerer på højeste niveau, så glemmer man det ikke bare, siger Michael Laudrup.

Swansea har et meget vanskeligt program i de resterende otte Premier League-runder. Således får man blandt andet besøg af Tottenham og Manchester City, mens der venter et par svære udebaneture til Chelsea og Manchester United.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu