Laudrup: Vi kunne have tabt 10-0

17. februar 2013 19:08 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Laudrup: Vi kunne have tabt 10-0
Billede mangler

Det var en ærlig Michael Laudrup, der efter ydmygelsen mod Liverpool stod over for pressen.

 

– Det var et mareridt, vi blev slagtet derude. Vi var stadig med i kampen i første halvleg, men at give tre mål væk på 10 minutter var forfærdeligt. Vi er nødt til at undskylde over for vores fans, sagde han efter kampen til BBC.

Til kampen havde Laudrup sparet flere spillere, med tanke på finalen i Capital One Cup næste weekend, der i blandt topscorer Michu, men det måtte ikke være en undskyldning for det dårlige resultat.

– Det var kun på et par positioner. Jeg sparede nogle få spillere, men det er ikke en undskyldning. Vi kunne have tabt 10-0, og vi må alle tage ansvaret – både mig og spillerne.

– Der var mange gode spillere på banen. I de sidste to en halv måned har vi lavet mange ændringer, og vi har været kampdygtige, sagde Laudrup, der nu ser frem mod næste weekend, hvor han kan hente klubbens første trofæ i klubbens historie.

– Det var ikke den optakt vi have ønsket, men det er hvad vi står med, så vi må tilbage på hesten igen. 

Liverpools manager Brendan Rodgers var selvsagt en glad mand efter kampen, og mente heller ikke at et Swansea-hold i stærkeste opstilling havde kunne stoppe Liverpool i søndagens kamp.

– Det har altid været sådan med Swansea, at du kan skifte spillere og stadig spille stærkt. Det skal ikke tage noget væk fra sejren. Det var en fantastisk præstation og spillerne attitude var fantastisk, og så var det vigtigt at holde nullet i dag, sagde han efter kampen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu