Laudrup forlænger med defensiv profil

8. marts 2013 11:51 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Laudrup forlænger med defensiv profil
Billede mangler

Michael Laudrup har været én lang succeshistorie i Swansea. Efter en fremragende start løb den danske manager ind i et kortvarigt mediehysteri, der alarmerede om problemer mellem spillere og træner. Nu taler ingen om problemer, og profilerne forlænger deres kontrakter på stribe.

Senest har højrebacken Angel Rangel forlænget sin kontrakt til 2016, og spanieren bliver dermed seneste navn på listen af spillere der har underskrevet en ny aftale. Leon Britton, Wayne Routledge, Gary Monk, og stjernen over dem alle, Michu, har for nylig forlænget samarbejdet med Swansea.

– Det er et tegn på, hvor godt tingene går i klubben, at så mange spillere har underskrevet nye aftaler, siger Rangel til BBC.

Angel er en stor tilhænger af den danske styrmand. Han har tidligere været ude og udtale, at Laudrup burde kåres som årets manager i Premier League.

Spanieren er en af kulturbærerne i klubben, da han siden 2007 har været med til at bringe klubben op igennem rækkerne. Rangel har spillet 234 kampe i Swansea-trøjen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu