Laudrup forlænger til 2015

8. marts 2013 18:10 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Laudrup forlænger til 2015
Billede mangler

– Det er et kæmpe boost for alle involverede i Swansea helt fra spillerne, staben, ledelsen og helt til de vigtigste af os alle, fansene, siger Swanseas formand, Huw Jenkins til thisissouthwales.co.uk.Michael Laudrups kontrakt udløb oprindeligt til sommer med en option om forlængelse på endnu ét år. Men nu er den danske manager altså at finde i det walisiske helt frem til 2015.

Selv var han aldrig i tvivl om, at han vil blive, selvom rygterne har svirret om det modsatte.

– Vi har startet noget i denne sæson, som jeg gerne vil fortsætte. I ved, at der har været en masse spekulationer omkring min fremtid, men jeg har helt tiden sagt, at jeg er glad her, og jeg har aldrig haft nogen tvivl om, at jeg vil blive her, siger Michael Laudrup og fortsætter:- Jeg er glad for at underskrevet en ny kontrakt, og jeg ser allerede meget frem til næste sæson. Jeg håber, at der kommer til at ske en masse godt for holdet og med os i Europa.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu