Laudrup raser videre mod dommere: Ikke fair!

13. marts 2013 10:28 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Laudrup raser videre mod dommere: Ikke fair!
Billede mangler

Selvom det er fire døgn siden, så har den danske manager stadig ikke hørt en forklaring fra hverken kampens dommer eller linjevogteren på, hvorfor de annullerede en Swansea-udligning kort før tid, selvom tv-billederne tydeligt viste, at bolden kom en West Bromwich-spiller.

 

– Jeg har ikke fået noget opkald fra dommeren, linjevogteren eller nogen som helst andre i dommernes organisation, siger Michael Laudrup til South Wales Evening Post.

– Jeg har heller ikke læst noget i aviserne fra dem (dommerne, red.), og nu forstår jeg, at i dette land er det ikke tilladt for pressen at tale med dem. I Danmark, Italien eller Spanien går pressen hen og spørger dommeren i sådan en situation, fortsætter Laudrup, som ville ønske, at netop medierne kunne hjælpe med at skaffe en forklaring.

– Men det er ikke tilladt her, måske kommer der ingen forklaring overhovedet, og i næste weekend har alle glemt det, og det hele fortsætter. Jeg synes ikke, det er fair, og jeg synes ikke, det er korrekt. Man må da som minimum anerkende, at man har begået en stor fejl. Hvis du begår fejl i fodbold eller i det almindelige liv, må du acceptere det. Hvorfor skal dommere og linjevogtere ikke gøre det samme, siger Michael Laudrup.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu