Laudrup frustreret over anfører-rygter

14. marts 2013 08:18 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Laudrup frustreret over anfører-rygter
Michael Laudrup et ét navn blandt i alt otte nye manager-emner i Evertonn.

Swansea-træner Michael Laudrup erkender, at han ikke kan gøre meget ved rygter, der forbinder hans anfører Ashley Williams med en sommertransfer til blandt andre Arsenal.

 

Swanseas walisiske kaptajn Ashley Williams har sammen med spanieren Chico Flores udgjort et solidt forsvar for Michael Laudrup og Swansea i denne sæson.

Til sommer kan Williams dog være fortid i klubben, da store klubber som Liverpool, Manchester United og Arsenal står klar med det store checkhæfte og en seddel med 10 millioner pund på.

Det frustrerer Laudrup, der erkender, at han er magtesløs over for rygterne.

– Når der er rygter om, at disse klubber vil have en af mine spillere, er det fordi, den spiller har gjort det godt. Hvad kan jeg gøre? Jeg kan jo ikke ringe til Arsenal og sige: ‘Passer det?’ Jeg tror ikke Arsène Wenger ville svare, siger Michael Laudrup ifølge Daily Mail.

– Vi må leve med disse historier. De er en del af spillet. Men det betyder, at folk har set, hvad vi har opnået her. Ashley har haft en stor sæson. Han og Chico har været et fantastisk makkerpar, og jeg vil være utilfreds, hvis jeg mister det par til næste sæson, siger Laudrup.Ashley Williams var dog tidligere på ugen i medierne, hvor han roste klubben for at være nået til enighed med danskeren om en ny kontrakt.

Skulle han alligevel være ude på at sikre sig en lukrativ sommertransfer til Arsenal, kan han passende imponere Arsène Wenger på lørdag, hvor The Gunners besøger Swansea i Premier League.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu