Laudrup: Hvis bare Michu ikke var spanier

6. februar 2013 08:21 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Laudrup: Hvis bare Michu ikke var spanier
Billede mangler

Før jul meddelte den spanske landstræner, Vicente Del Bosque, at Michael Laudrups stjerne i angrebet, Michu, godt kunne forvente et opkald fra ham i den nærmeste fremtid, efter en fremragende første halvsæson i Swansea.

 

Men da Del Bosque i fredags satte navne på de spillere, der onsdag møder Uruguay i en testkamp i Qatar, var Michu ikke at finde på holdkortet.

Og ifølge Michael Laudrup er der kun én ting, der holder Michu fra at få debut hos spanierne. Og det er at han er spansk.

– Det ville være fantastisk for Michu, hvis han var med, men han har et lille problem. Han har et spansk pas, siger Laudrup til avisen South Wales Evening Post.

Det spanske landshold svømmer lige nu i verdensstjerner, og så kan det være svært at komme på holdet, påpeger Laudrup.

– Har I set truppen? Den er ret god. Fernando Torres kom ikke med, og Llorente klarede den ikke. Man skal huske på, at det her er den bedste spanske generation nogensinde, siger han.

Indtil videre har Michu scoret 13 ligamål for Swansea, og det placerer ham på en fjerdeplads på Premier Leagues topscorerliste. Han har dog ikke scoret i de sidste seks kampe, men det kan han forsøge at lave om på, når Swansea i weekenden tager imod QPR på Liberty Stadium.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu