Laudrup hylder brandvarm reserve

7. januar 2013 10:53 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Laudrup hylder brandvarm reserve
Billede mangler

Michael Laudrup uddeler store roser til Danny Graham, der har vikarieret for Michu med flere vigtige scoringer
 BNB, Af: Johan Lyngholm Pedersen, johp@sporten.dk
 
Med tre mål i tre kampe har angriberen Danny Graham fået nyt liv i Swansea-karrieren. Søndag blev han endnu en gang helten for Michael Laudrups tropper, da han få minutter før tid udlignede til 2-2 i FA Cup-kampen mod Arsenal.
 
Dermed har den 27-årige Graham vist sig som en glimrende erstatning for sin spanske angrebskollega Michu, der først netop er vendt tilbage fra en skade.Det vækker anerkendelse hos Michael Laudrup.
 
 
– I de sidste par kampe har Danny lignet den angriber, vi så i opstartsfasen og i starten af sæsonen, siger Michael Laudrup til South Wales Evening Post.
 
Danny Graham har ellers stået i skyggen af Michu i store dele af sæsonen, hvorfor han længe har ytret ønske om et skifte væk fra Michael Laudrups walisiske stormtropper.
 
Med englænderens øjeblikkelige form er det dog tvivlsomt, om den danske manager er klar til at sælge. Hvis der overhovedet kommer bud på angriberen.
 
– Vi har ikke modtaget nogle officielle bud, siger Laudrup til BBC.
 
I fodboldens verden kan tingene dog hurtigt vende. Og med Laudrups angivelige interesse i Celta Vigo-angriberen Iago Aspas, kan vejen alligevel være banet for et Danny Graham-salg. 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu