Laudrup-keeper siger undskyld

18. februar 2013 11:57 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Laudrup-keeper siger undskyld
Billede mangler

Brødebetyngede Swansea-spillere står i kø for at undskylde for søndagens 0-5 nederlag på Anfield til Liverpool.

 

Det er noget nær den værste optakt forud for Swanseas største kamp til dato, når Michael Laudrup og co. på søndag møder Bradford i Capital One Cup’en – også kendt som Liga Cup’en.

– Vi skylder vores fans en undskyldning, for de rejste hele vejen (til Liverpool, red.), og så spillede vi sådan der. Det er en skændsel. Jeg har spillet mange kampe i min karriere, men det her er nok den værste, siger Michael Vorm til Wales Online.

Liverpool kom blæsende fra første minut på Anfield, men Swansea holdt stand, indtil Steven Gerrard kunne bringe Brendan Rodgers’ mandskab på 1-0 fra straffesparkspletten.

Derfra gik det kun én vej for Swansea – stejlt nedad. Og den hollandske Swansea-keeper frygtede, at det kunne blive et tocifret nederlag.

– Vi har vist i år, at vi er i stand til at spille lige op med de store hold, men vores mentalitet var så dårlig. Jeg håber, at det bare var et enkeltstående uheld, for vi kunne have tabt den kamp 10-0, og hvis vi spiller sådan her mod mindre hold, bliver vi slået.

Laudrup tog i den forgangne uge sine spillere med på træningslejr i Dubai for at holde humøret højt ved at spille på ordentlige græsplæner, men dén effekt ser altså ud til at være udeblevet.

Liverpool overhaler med sejren Swansea i Premier League-tabellen. Michael Laudrups tropper ligger nu nummer otte med 37 point, mens Liverpool på syvendepladsen har to point mere.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu