Laudrup: Liverpool vil hævne sig på os

15. februar 2013 17:30 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Laudrup: Liverpool vil hævne sig på os
Michael Laudrup et ét navn blandt i alt otte nye manager-emner i Evertonn.

Liverpool tabte mandag hjemme 0-2 til West Bromwich Albion, og dermed ligger holdet under såvel WBA som Michael Laudrups Swansea City i tabellen.

 

Umiddelbart et godt resultat for Swansea-mandskabet, men sådan ser Michael Laudrup ikke nødvendigvis på den sag.

– Det forhold, at Liverpool tabte til West Bromwich mandag var et dårligt resultat for os, for det betyder, at de vil være endnu mere motiverede, når de møder os, siger Michael Laudrup til sin klubs hjemmeside.

– Desuden tror jeg heller ikke, de har glemt vores kamp i Capital One Cup’en endnu, siger den danske manager.

Her vandt Swansea City med 3-1 på Anfield i Liverpool, og det slog for det første de forsvarende Capital One Cup-vindere ud, og det medvirkede for det andet til, at Swansea-holdet i den efterfølgende weekend skal spille finale i Capital One Cup’en.

På trods af 3-1 sejren skal Swanseas fans ikke gøre sig alt for store forhåbninger, når holdet igen stiller op på Anfield søndag i Premier League.

– Anfield er et af de stadions, hvor man ikke kan regne med at få noget med hjem. Det er ligesom Old Trafford, Etihad, Emirates og Stamford Bridge, siger Michael Laudrup og sammenligner dermed Liverpool med Manchester-klubberne samt Arsenal og Chelsea.

– Det betyder ikke, at vi bare giver sejren væk. Det gør vi bestemt ikke. Og jeg ved godt, at vi har fået nogle gode resultater på nogle af disse stadions i denne sæson. Men normalt er hjemmeholdet klare favoritter, siger Michael Laudrup.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu