Laudrup lover ikke Swansea troskab efter sæsonen

2. marts 2013 11:59 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Laudrup lover ikke Swansea troskab efter sæsonen
Billede mangler

Men de seneste kommentarer fra danskerens mund samt en mulig klausul i en ny kontrakt åbner for et skifte – måske endda allerede til sommer.

 

Efter et par fortumlede job i Madrid, Moskva og Mallorca har Michael Laudrup med sejren i den engelske Capital One Cup skabt et resultat, der giver genklang i fodboldverdenen.

Selvsagt har den præstation været benzin på det i forvejen voldsomt opblussende rygtebål, der blandt andet har sendt den danske manager til store klubber som Real Madrid og Chelsea.

Danskeren selv har længe forsøgt at nedtone de mange rygter og senest ved at udtale, at han rent faktisk ikke havde drømme om at sidde i managersædet i en topklub.

Alligevel synes man at kunne spore ud fra Michael Laudrups seneste kommentarer, at han i virkeligheden er i gang med at gardere sig, såfremt et godt jobtilbud skulle havne i hans mail-indbakke.

– Jeg har sagt flere gange, at mine intentioner er at blive, men igen, hvem ved, hvad fremtiden bringer, siger Laudrup til thisissouthwales.co.uk og fortsætter:

– Intentioner er en ting, men hvem ved? Helt ærligt, hvem ved, hvad de laver næste år med 100 procents sikkerhed?

Det er alment kendt, at Michael Laudrup ikke vil tilbringe mange år i det walisiske, og i midtugen slog Swanseas bestyrelsesformand Huw Jenkins fast, at Michael Laudrup fra første møde gjorde det klart, at han ikke havde i sinde at spendere mere end tre-fire år i klubben.

Danskerens nuværende kontrakt udløber i sommeren 2014, og Swansea ønsker naturligt nok at holde ham i klubben så lang tid som muligt. Derfor er man i disse dage i gang med at forhandle om en forlængelse.

Det skulle danskeren være villig til ifølge agenten Bayram Tutumlu, men – og der er et men – Michael Laudrup ønsker at have en klausul i kontrakten, så interesserede klubber kan købe ham fri til billige penge.

Lykkes det, er det indlysende, at danskeren vil holde døren åben for de store klubber, selvom han som tidligere nævnt ikke har drømme om at overtage en storklub.

– Hvis jeg tager hen et andet sted en dag, så gør jeg det. Hvis jeg ikke gør, så gør jeg det ikke. Det har intet at gøre med ambitioner. Jeg har ambitioner, hvordan kan jeg ikke have det, når jeg har spillet for store klubber i 17 år og vundet titler?, spørger Michael Laudrup.

Bayram Tutumlu har udtalt, at han ikke ser nogen problemer i kontraktforhandlingerne, og skulle Michael Laudrup sætte sin underskrift på en ny kontrakt med en lav frikøbsklausul, ja, så kan han meget vel være fortid allerede til sommer.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu