Laudrup og Swansea i tyveri mod Everton

12. januar 2013 18:14 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Laudrup og Swansea i tyveri mod Everton
Billede mangler

Det var nærmest tyveri ved højlys dag, da Swansea fik 0-0 ude mod Everton
 BNB, Af: Steffen M. Skjærlund, stsk@sporten.dk
 
Det er efterhånden svært at smide flere superlativer efter Michael Laudrup og danskerens arbejde hos walisiske Swansea. I holdets seneste syv kampe er man ubesejret, og det selvom, modstanderne blandt andet har heddet Manchester United, Arsenal og Chelsea.
 
Lørdag eftermiddag leverede holdet dog en kedsommelige præstation. Den sædvanlige energi var ikke til stede, hvilket måske skyldes Capital One Cup-kampen i onsdags, og selvom man fik 0-0 ude over Everton, så var det mildest talt meget, meget heldigt.
 
Nærkampene blev tabt på stribe, spillet haltede meget og holdet virkede generelt yderst trætte. Så det var uden tvivl en tilfreds Michael Laudrup, der kunne hæve det ene point efter en totaldominans af Everton.
 
Michael Laudrup udtalte i ugens løb sin begejstring for, at man nærmede sig sæsonens første milepæl i form at nå 40 point i Premier League, hvilket man nu kun er ti point fra at indfri – og så endda med hele 16 spillerunder igen.
 
Når årsager til den succes skal findes, så er det ikke helt forkert at sende roser i retning af frontløberen Michu. Spanieren har taget alle med storm siden sit skifte til Swansea i sommer, og det har medført, at den spanske landstræner Vicente del Bosque lørdag overværede kampen med henblik på en udtagelse til den kommende landskamp.
 
Desværre bød kampen ikke på de sædvanlige fine takter fra Michael Laudrups tropper. Hvad angår Michu, så viste han for første gang tegn på liv efter en halvtimes spil, da han fra en spids vinkel forsøgte sig med et lob over Tim Howard i Evertons mål. Men målmanden fik lige nøjagtig det yderste af fingerspidserne på, og bolden strøg op på overliggeren og ud til hjørnepark.
 
Swansea haltede meget efter Everton, og følelsen af at hjemmeholdet ville score blev forhøjet markant i takt med, at kampen skred frem. Så da dommer Phil Dowd fløjtede kampen af, var det en flok lettede Swansea-spillere, som kunne slentre trætte ned i omklædningsrummet.
 
Med det resultat forbliver Swansea midt i tabellen, mens Everton stadig indtager rækkens femteplads.
 
Spillerne har dog brug for få en optimal restituering, da der venter et hårdt program for Michael Laudrup og Swansea i januar, hvor man, udover de to Premier League-kampe mod første Stoke og Sunderland, skal møde Chelsea i returopgøret i Capital One Cuppens ene semifinale, mens waliserne ydermere skal op imod Arsenal på onsdag i FA Cuppen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu