Slem dommerfejl kostede for Laudrup

9. marts 2013 19:16 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Slem dommerfejl kostede for Laudrup
Billede mangler

Der har været meget at smile af for Michael Laudrup de seneste uger. Først blev det til den imponerende triumf i Capitol One-Cuppen, siden sejren over Newcastle i Premier League, og i går kunne han så sætte sin underskrift på en kontraktforlængelse i Swansea.

 

Men lørdag eftermiddag kom succes-manageren ned på jorden, da hans mandskab måtte se sig slået 2-1 af West Bromwich Albion. Et nederlag, som danskeren til dels kan takke kampens dommer Lee Mason for.

Få minutter før slutfløjtet troede alle på The Hawthorns nemlig, at indsikftede Roland Lamah havde skaffet Swansea et point, da han efter en kikset returbold fra hjemmeholdets svenske forsvarsspiller Jonas Olsson, satte bolden i kassen.

Alligevel vinkede kampens linjevogter for offside, hvorefter Lee Mason underkendte det regulære mål. En klokkeklar fejl, der endte med at koste dyrt for Swansea, der dog må erkende, at dagens præstation var langt fra det normale niveau.

Det startede ellers godt for waliserne, der kom i front, da Luke Moore headede bolden i nettet efter den halve time. Men glæden varede kort, for mindre end ti minutter senere havde hjemmeholdets Romeloo Lukaku udlignet. Og helt skidt blev det for Laudrup, da Jonathan de Guzman på kuriøs vis blev noteret for et selvmål, efter holdkammeraten Rangel havde headet bolden ind på hollænderens skulder.

Inden da havde Swansea-keeper Michel Vorm i øvrigt nappet et straffespark fra Romano Lukaku. Med dagens nederlag overhaler West Bromwich Swansea i tabellen. Førstnævnte har 43 point på syvendepladsen, mens Laudrups tropper har 40 point på niendepladsen.

 

     

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu