Laudrup om finale: Ikke min største kamp

20. februar 2013 13:37 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Laudrup om finale: Ikke min største kamp
Billede mangler

Godt nok er Carling Cup-finalen på søndag Swanseas største pokalsucces nogensinde, såfremt de vinder kampen. Men for holdets danske manager, Michael Laudrup, er det blot endnu en pokalfinale af mange.

 

– Jeg ved, hvor vigtig det her er for spillerne, fansene og for klubben. Men det er ikke den vigtigste kamp i mit liv, siger Michael Laudrup til itv.com og fortsætter:

– Selvfølgelig er kampen vigtig, og det er den, fordi jeg ved, at den betyder noget for alle andre. Selv som manager har jeg prøvet det tre gange før.Finalemodstanderen er upåagtede Bradford fra den fjerdebedste række i England, og selvom en sejr kan indløse en billet til Europa League i den kommende sæson, så hæfter den danske manager sig mere ved, at det bliver en stor oplevelse for klubbens spillere.

– Jeg har spillet i mange finaler i min karriere. Jeg tror, det er omkring syv eller otte, og det har været fantastisk. Du vænner dig til at spille ude og hjemme, men i en finale er det 50/50, og jeg er glad på spillernes vegne, for at de får den unikke mulighed, siger Michael Laudrup.Kampen spilles på søndag klokken 17.00.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu