Laudrup: Over stregen, Hazard

23. januar 2013 23:43 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Laudrup: Over stregen, Hazard
Billede mangler

Swanseas danske manager mener, at Eden Hazard ikke burde have sparket bolddrengen, men anerkender at man gør ting, når pulsen er høj

 

Selvfølgelig vil Michael Laudrup helst tale om sit holds pokal-sensation og kommende Liga Cup-finale, men lige nu og her vil de fleste bare høre om episoden, hvor Chelsea-spilleren Eden Hazard sparker en bolddreng.

– Som spiller, når du er bagud, så er pulsen meget høj og nogle gange gør du og siger ting, du overreagerer. Men der er ting, som du ikke kan tillade dig, siger Michael Laudrup til BBC.

Episoden opstod midt i anden halvleg, da bolddrengen holdt fast i kampbolden. Det fik Chelseas belgier Eden Hazard til at fare mod denne bolddreng, som så lagde sig ovenpå bolden. Til sidst forsøgt Hazard at sparke bold ud af bolddrengens favn med en stiv tå, men i stedet ramte han tilsyneladende også drengen, der lod til at have stærke smerter. Hvorvidt bolddrengen overspillede situation er uvist, men det kunne ligne det. Under alle omstændigheder gav dommer Chris Foy Hazard direkte rødt kort til Hazard.

– Bolddrengen brude have sluppet bolden, men han blev skubbet først, og så sparker han ham, siger Laudrup om episoden.

– Men jeg tror Hazard, som er en god spiller, vil fortryde det, når han ser det, siger Laudrup, inden han kan forholde sig til kampen.

– Over to kampe havde Chelsea bolden mere end os. Det er normalt, sådan er Chelsea, men i dag (onsdag, red.) havde de ikke rigtig nogle gode chancer. Vi havde gode chancer. De skulle score mindst to mål, men for at være ærlig så fortjente vi det. De scorede ikke én gang i 180 minutter, siger en svært tilfreds Michael Laudrup.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu