Laudrup: Presset er på Arsenal

5. januar 2013 17:09 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Laudrup: Presset er på Arsenal
Arkivfoto: Colourbox.
Arkivfoto: Colourbox.

Arkivfoto: Colourbox.

Michael Laudrup varmer op til Swanseas FA Cup-kamp mod Arsenal med at lægge presset over på modstanderen.

 

Swansea møder søndag Arsenal i den prestigefulde FA Cup, og det er en kamp, som Michael Laudrup helt naturligt ser frem til. Og den danske Swansea-manager ser op til kampen også ud til at være faldet til i den engelske stil med lidt ‘mind games’.

 

Forud for kampen på Liberty Stadium i Swansea smider Laudrup nemlig alt presset over på Arsenal.

 

– Jeg mener, at presset er på dem. Når du er en topklub, er du forpligtet til som minimum at kæmpe helt til enden for at vinde. Der kan kun være en vinder i alle turneringer og to hold i en finale, og de er forventet mindst at nå i semifinalen, så der er mere pres på Arsenal end Swansea , det er åbenlyst, siger Laudrup ifølge Sky Sports.

 

Det er tredje runde af FA Cup’en, der afgøres søndag. Vindes den, er der endnu fire kampe, før finalen er i hus. Og finaler snakkede Laudrup også om forud for kampen mod Arsenal, for dem har modstanderen ikke haft mange af de seneste år.

 

– De spillede en finale forrige år [i League Cup, red.], hvor de tabte, men det er mange år siden, de vandt et trofæ, hvorfor de vil komme her med det bedste hold, de kan stille, og det vil jeg se frem til.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu