Laudrup raser over dommerfejl: Frustrerende!

9. marts 2013 19:48 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Laudrup raser over dommerfejl: Frustrerende!
Billede mangler

Michael Laudrup og hans klub Swansea blev lørdag eftermiddag offer for en grum dommerfejl, da indskiftede Roland Lamah fejlagtigt fik annulleret det, der ellers var en regulær udligning.

 

Angriberen lukrerede på en løs bold, der kom direkte fra en West Bromwich-spiller, hvorfor Roland Lamah aldrig kan dømmes offside. Ikke desto mindre var det lige præcis, hvad der skete. Til Swansea-spillerne og Michael Laudrups store frustration.

– Fodbold handler om følelser. Man scorer mål og indkasserer dem, man er oppe og nede i 90 minutter, og man taler om de beslutninger, der træffes af dommeren. Det er en del af spillet. Det, der gør mig frustreret, er, når man ser vores underkendte mål. Vi taler ikke om en beslutning, vi taler om fodboldreglerne. Når bolden kommer tilbage fra ikke bare én, men to spillere, kan der ikke være offside. Det er ligesom at fløjte offside på et indkast. Det er frustrerende, raser Michael Laudrup til BBC.

Med den annullerede scoring mistede Swansea et vigtigt point i kampen om de europæiske pladser. Her er netop West Bromwich en direkte konkurrent. Derfor var også Swansea-kantspilleren Wayne Routledge dybt skuffet over nederlaget og i særdeleshed den dyrbare dommerfejl.

– Kan ikke skrive, hvad jeg vil sige her, for så vil jeg helt sikkert få en bøde. Utroligt! Se den langsomme gengivelse, skriver Routledge på sin Twitter-profil.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu