Laudrup roser moden indsats

30. januar 2013 09:16 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Laudrup roser moden indsats
Billede mangler

Det går meget godt i Swansea, og en af forskellene på den gode sæson sidste år, og den mindst lige så fantastiske sæson i år er, at Swansea er blevet et væsentlig stærkere udehold. I går var de tæt på alle tre point, men misbrugte muligheder resulterede i en pointdeling. På trods af den spildte mulighed for en sejr, var Michael Laudrup en tilfreds mand efterfølgende.

– Vi dominerede fuldstændig første halvleg, men scorede ikke. I anden kommer de bedre med, men blot i et kvarter undervejs, var de mere på bolden end os. Måske skulle vi have vundet kampen, men mine spillere reagerede fantastisk. Vi spillede ude mod en god modstander, og selvom jeg godt kunne have brugt tre point, er det vigtigste spillernes reaktion, fortalte Laudrup på sit pressemøde efter kampen.

Han fastholder, at han ikke ønsker at tale om andet end de 40 point, som han tidligere har udtalt, at det kræver for at bliver i Premier League. Til gengæld vil han gerne rose sine spillere endnu mere.

– Det er en fornøjelse at se, hvor godt vi forsvarer for tiden. Dette hold er et meget modent hold, og det er noget, vi kan bringe med ind i fremtiden. Vi kommer til at opleve kampe, hvor vi har mere held foran kassen, men vores indsats i aften, var hvad jeg havde forventet, så jeg er tilfreds. Indtil vi har fået de nødvendige 40 point, ønsker jeg ikke at tale om øvrige målsætninger, forklarede Laudrup.

Swansea ligger inden onsdagens resterende Premier League-kampe på en ottendeplads, som dog kan blive en niendeplads hvis West Bromwich ude mod Everton.tipsbladet.dk

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu