Laudrup sælger målfarlig angreibs-reserve til Sunderland

31. januar 2013 17:31 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Laudrup sælger målfarlig angreibs-reserve til Sunderland
Michael Laudrup et ét navn blandt i alt otte nye manager-emner i Evertonn.

Swanseas danske manager Michael Laudrup har netop sendt angriberen Danny Graham til Sunderland. 27-årige Graham har underskrevet en aftale, der gælder frem til sommeren 2016, og transferen indbringer Swansea i underkanten af 50 millioner kroner.

 

Med Laudrups salg kan Graham dermed allerede komme i spil til weekendens kamp i Reading, og han glæder sig til at optræde for sin nye klub.

– Så snart jeg hørte om interessen fra Sunderland, overvejede jeg slet ikke andre tilbud. Jeg er født og opvokset i det nordøstlige England, så jeg kender til den passion, folk har for fodbold heroppe – den er speciel og den findes ikke andre steder, siger han til Sunderlands hjemmeside.

Det kommer måske til at kræve lidt tid for Graham, når han skal overbevise klubbens fans om, at transferen er en god idé, for spilleren har aldrig lagt skjul på, at han tidligere har været fan af Sunderlands ærkerivaler fra Newcastle.

Danny Graham, som får trøjenummer ni, bliver i øvrigt Sunderlands tredje januar-indkøb. Manager Martin O’Neill har ellers hentet Alfred N’Diaye og Kader Mangane.tipsbladet.dk

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu