Laudrup stolt efter kollegaernes kåring: En speciel ære

12. marts 2013 15:38 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Laudrup stolt efter kollegaernes kåring: En speciel ære
Billede mangler

46 procent af Laudrups kolleger i Premier Leagues managersæde har udpeget den succesrige danske Swansea-manager som manden bag sæsonens mest imponerende præstationer. 

 

Det er managernes forening, League Managers Association der, sammen med sponsoren Barclays, står bag anerkendelsen. En anerkendelse som  Michael Laudrup er stolt af. – Det er altid en ære at modtage anerkendelse, men det er vigtigere, når den anerkendelse kommer fra dine kolleger. Sådan havde jeg det som spiller, og det har ikke ændret sig, nu hvor jeg er manager, siger Laudrup til Swanseas hjemmeside. 

Det er Laudrups imponerende præstationer i Premier League, hvor Swansea overraskende indtager niendepladsen, og ikke mindst sejren i Capital One Cup, der har sendt ham helt til tops på kollegernes hitliste. 

– Det er specielt, når anerkendelsen kommer fra kollegerne, fordi det er dem, du konkurrerer med både på og udenfor banen hver eneste uge, uddyber Michael Laudrup.Udover ‘kåringen’ som den mest imponerende manager hidtil i sæsonen, kan Michael Laudrup glæde sig over, at hans spanske angriber Michu blandt kollegerne anses som sæsonens bedste indkøb. I øvrigt foran langt dyrere stjerner som Robin Van Persie og Santi Cazorla. 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu