Laudrup tilfreds trods 0-0

20. april 2013 19:28 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Laudrup tilfreds trods 0-0
Billede mangler

Swansea City mødte lørdag aften Southampton i Premier Leagues 34. runde ud af 38, og her kunne Laudrups mandskab have sikret sig tre lunende point til tabellen. De måtte dog nøjes med uafgjort, men det er ikke noget, der bekymrer den danske manager.

 

– Måske var det ikke vores bedste kamp, men vi leverede en god præstation og jeg er tilfreds med mine spillere. Vi viste stor gejst, og det positive er, at vi fik et point og ikke lukkede mål ind, siger Michael Laudrup til Swansea Citys hjemmeside.

Swanseas Nathan Dyer var tæt på at sende Swansea i front efter en times spil, men en flot redning fra Artur Boric i Southampton-målet forhindrede føringen. Desuden fik Southampton underkendt et mål af Adam Lallana i første halvleg, og det blev Swanseas redning.

– På den ene side burde vi have vundet, men nogle gange er man nødt til at acceptere uafgjort og tage det positive med. Efter at have inkasseret to mål i hver af vores sidste fire kampe, var det godt at holde buret rent, lyder det fra Michael Laudrup.

Der er fire runder tilbage af Premier League. Her møder Swansea Chelsea, Manchester City, Manchester United og Fulham. Desuden har de en udsat kamp i ærmet mod Wigan Athletic. Swansea ligger nu nummer ni i tabellen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu