Laudrup: To eventyr i finalen

24. januar 2013 14:41 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Laudrup: To eventyr i finalen
Billede mangler

Michael Laudrup forklarer, hvorfor han er så glad for, at det onsdag aften lykkedes Swansea at spille sig i pokalfinalen.

 

Han forklarede BBC, hvorfor at den samlede sejr over Chelsea betyder i de to semfinaler betyder så meget for ham:

– For mig betyder det noget, det betyder en hel masse, fordi det er en finale. Og det betyder endda endnu mere, fordi jeg ved, hvor meget det betyder for alle her i byen. Lige fra spillerne til personalet i klubben, bestyrelsen og fansene, selvfølglieg. Det her unikt. Og oven i købet så var det de europæiske mestre (Champions League-vindere, red.), som vi spillede mod over to kampe, det er fantastisk.

Men den danske Swansea-træner anerkender, at når hans hold søndag den 24. februar står over Bradford fra den fjerdebedste række i finalen på Wembley, er det to gode historier, der mødes.

– En god overskrift ville være Et Lille Eventyr mod Et Stort Eventyr. Hvad de har gjort, slået tre Premier League-hold ud, det ene endda over to kampe, jeg har ingen ord for det, det er fantastisk. Hvis jeg havde en hat på, ville jeg tage den af for dem.

Selvom det ikke lykkedes at score på hjemmebane mod Chelsea, var Laudrup overbevist om, at finalebilletten var fortjent.

– Hvis man ser over de to kampe, så havde de bolden mest, og det er naturligt, det er Chelsea. De skabte ikke så mange chancer. Og når mægtige Chelsea ikke engang kunne score en gang i mod os i løbet af 180 minutter, så fortjente vi det.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu