Laudrup: Vi skal se dvd’er med Bradford

22. februar 2013 17:27 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Laudrup: Vi skal se dvd'er med Bradford
Billede mangler

Søndag spiller Swansea City Capital One Cup-finale mod Bradford City, og Michael Laudrups hold er storfavoritter, da de i skrivende befinder sig 72 pladser over finale-modstanderen i det engelske divisions-system.

 

Ikke desto mindre har Michael Laudrup tænkt sig at advare sine spillere mod holdet fra League Two (den fjerdebedste række).

– Jeg kan vise dem dvd’er fra kampene mod Wigan, mod Arsenal og de to mod Aston Villa, siger Michael Laudrup ifølge BBC.

Bradford City har tidligere turneringen slået netop disse tre klubber ud af turneringen.

– Vi må acceptere, at vi er favoritter. Men jeg tror, at alle mine spillere ved, at denne kamp er unik – og at den iøvrigt er det endnu mere for Bradford. Det er historisk, og det vil det være endnu mere, hvis Bradford vinder kampen, siger Michael Laudrup.

– Vi vil have initiativet i kampen, og de (Bradford, red.) vil spille meget på kontra-angreb og på standard-situationer, som de har været dygtige til i hele denne turnering, siger den 48-årige danske Swansea-manager, der glæder sig ganske meget til finalen på Wembley.

– Jeg har sagt til mine spillere, at de skal nyde dette her. Jeg håber ikke, at det går sådan, men for nogle af spillerne kan det blive både første og sidste gang, de skal spille dér (på Wembley, red.). 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu