Laudrup: Vi styrede kampen totalt

9. februar 2013 20:11 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Laudrup: Vi styrede kampen totalt
Billede mangler

Ligeså tarvelig en affære Swanseas fans havde været udsat for ugen før i nederlaget til West Ham, ligeså festligt og velspillet et opgør blev det på Liberty Stadium lørdag eftermiddag.

 

Her kom bundproppen Queens Park Rangers på besøg, som trods en investering på næsten 200 millioner kroner i spillertruppen gennem januars transfervindue alligevel måtte sande, at man intet kunne stille op mod Swansea.

– Jeg var glad for, at vi scorer fire mål efter to liga-kampe, hvor vi ikke har scoret, og hvor første halvleg var ens med den mod West Bromwich, siger Michael Laudrup til klubbens hjemmeside og fortsætter:

– Jeg blev meget glad, da Pablo scorede det tredje mål, og efter vi scorede det fjerde mål. Jeg synes, at vi havde det totalt under kontrol.

Holdets topscorer Michu fik prikket hul på bylden med to scoringer, efter han ikke have scoret i seks kampe i træk.

– Hvis han går fire eller fem kampe uden at score mål, så det betyder det egentlig ikke noget. Selvom han ikke får chancerne, så arbejder han stadig hårdt for holdet, pointerer Michael Laudrup.I den anden lejr hos det tabende hold måtte man trods en stime på fem kampe uden nederlag sande, at man fik en ordenlig øretæve og stadig mangler vitale point til kontoen for at undgå nedrykning.

– Vi så bedre ud i anden halvleg. Vi kom på 2-1, og jeg troede, at vi ville få noget med fra kampen, men så pludselig giver vi dem to mål mere, siger Harry Redknapp efter kampen til BBC Sport.Michael Laudrups mandskab rykkede med sejren op over Liverpool på syvendepladsen, som mandag får chancen for at erobre pladsen tilbage, når de møder West Bromwich.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu