Laudrup vil ikke være finalefavorit

22. januar 2013 19:21 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Laudrup vil ikke være finalefavorit
Billede mangler

Trods en solid 2-0-føring til Swansea fra første semifinalekamp i den engelske Capital Cup, spiller Michael Laudrup favoritrollen over på Chelsea.

 

Alligevel er Swanseas danske manager Michael Laudrup ikke meget for at lade sit hold indtage rollen som finale-favorit, når storklubben Chelsea gæster Wales og hjemmebanen Liberty Stadium onsdag aften.

Heller ikke selv om Swansea går ind til kampen med en 2-0-føring i ryggen.

– Jeg synes ikke, vi er favoritter. Vi er nemlig helt på det rene med, hvad Chelsea kan udrette. Og vi vidste allerede, da vi blev trukket ud sammen med dem, at det ville gå hen og blive mere end svært, sagde Michael Laudrup på tirsdagens pressemøde.

Swansea leverede ellers noget af en overraskelse, da de sendte Chelsea-stjernerne til tælling ude på Stamford Bridge. Her bragte Michael Laudrups spanske målsluger Michu holdet på 1-0, mens angrebskollegaen Danny Graham forseglede ydmygelsen med sin scoring mod kampen slutning.

– Selvfølgelig har vi en større chance for at gå videre nu, end vi havde, da vi gik ind til første kamp. Her var målet for mit vedkommende, at vi kunne gå ind til returopgøret bare med mugligheden om at kunne nå til finalen. Og det må siges at være tilfældet, konstaterede Michael Laudrup.

Lykkes det Swansea at gå videre fra semifinalen i Capital One Cup, vil det være første gang i klubbens historie, at holdet er at finde i finalen i en af engelsk fodbolds to store pokalturneringer.

Derfor kan opgøret mod Chelsea på forhånd anses som det måske største i Swanseas historie. Det vil Michael Laudrup dog ikke gøre sig til dommer over.

– Nu har jeg kun været her i syv måneder. Så jeg er ikke den rigtige til at svare på, om det er den største kamp klubbens historie, sagde han og tilføjede:

– Men vi har absolut en god chance for at nå finalen, og for dem, der har været her i mange år, vil det være helt fantastisk, sagde danskeren, der formentlig har forsvarsspilleren Chico Flores tilrådighed efter en skade.

Hos modstanderen Chelsea er troen på, at holdet kan hente Swanseas 2-0-føring fortsat stor.

– For mig er kampen mere simpel, end den er for Michael Laudrup, forklarede manager Rafael Benitez.

– Vi er nødt til at score to mål, og vi skal vinde kampen. For Swanseas handler det i stedet om, hvorvidt de skal satse på kontra-angreb, eller spille som de plejer. Men jeg tror, de vil afvente os og stå dybt i banen, forudser han.        I finalen venter enten pokal-sensationen Bradford eller Aston Villa fra Premier League.   

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu