Laudrups klub svækket før finale

20. februar 2013 18:11 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Laudrups klub svækket før finale
Billede mangler

Swansea City og Chico Flores kæmper mod tiden for at blive klar til søndagens Capital One Cup-finale mod Bradford City.

 

Men ikke meget tyder på, at den spanske forsvarsspiller bliver klar til finalen. Han er taget til Barcelona for at blive behandlet for sin den skade, han pådrog sig mod Queens Park Rangers for et par uger siden. Men han kan næppe nå både at blive skaden kvit og at komme i form til kampen.

Chico Flores kom til Swansea City kort efter, at Michael Laudrup i sommer blev manager for klubben. Michael Laudrup kendte den snart 26-årige forsvarer fra deres fælles fortid i Real Mallorca, hvor Laudrup tidligere var træner.

I stedet ser det ud til, at kampen står mellem den rutinerede Garry Monk og unge Kyle Bartley i midterforsvaret ved siden af Ashley Williams.

– Jeg håber, jeg har gjort nok til, at jeg kommer med. Det er en stor kamp, som jeg gerne vil spille, siger Kyle Bartley til Swansea Citys hjemmeside.

– Jeg vil lyve, hvis jeg ikke siger, jeg bliver skuffet, hvis jeg ikke er med, siger 21-årige Kyle Bartley.

 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu