Laudrups spillere: Kan ikke tro på det

24. februar 2013 19:30 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Laudrups spillere: Kan ikke tro på det
Billede mangler

Swansea udraderede Bradford 5-0 og vandt finalen i Capital One Cuppen og sikrede sig dermed klubbens første titel. Og det var meget svært at tro på for mange af spillerne lige efter kampen.

Den rutinerede forsvarsspiller Garry Monk, der blev skiftet ind i anden halvleg kunne ikke rigtig tro på det.

– Det er ikke helt sivet ind endnu. Jeg har sagt det fra første dag: Det handler kun om klubben, det er 100 procent for vores fans. Vi har været på en rejse, og vi fortjener at komme hertil, siger han.

Anger Rangel, der har en walisisk kone har tidligere overvejet at stille op for det walisiske landshold, og med sejren føler han sig endnu mere walisisk.

– Det betyder virkelig meget for alle. Fantastisk præstation i dag og første trofæ til klubben, forhåbentlig kommer der mere. Selvfølgelig føler jeg mig walisisk, jeg har været her i lang tid og har også en walisisk kone, siger han.

Spillerne kunne fejre sejren sammen med 33.000 tilrejsende Swansea-fans, og forsvarsspilleren Ben Davis var glad for den store støtte.

– Det er helt utroligt at nå hertil. Alle i klubben er helt oppe i skyerne og jeg er i drømmeland. Hvem havde for 10 måneder siden troet, at det her kunne ske. Fansene gjorde det let for os idag, siger han.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu