Laudrups stjernefund forlænger med Swansea

23. januar 2013 12:52 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Laudrups stjernefund forlænger med Swansea
Arkivfoto.
Michael Laudrup

Michael Laudrup kan råde over sit spanske fund Michu frem til 2016.

Michu har nu skrevet under på, at han bliver i Swansea indtil 2016.

 

Kontrakten er en forlængelse på et år, og mon ikke den også indeholder en væsentlig lønstigning for spanieren, der har scoret 16 gange i 28 kampe, siden han sidste sommer byttede Rayo Vallecano og den spanske hovedstad ud med det noget mere regnvåde Wales. Michu kostede Swansea 2,2 mio. pund (19 mio. kr.), og han er fra alle sider blevet hyldet som sæsonens absolutte transfer-fund i Premier League.

– Det var en nem beslutning for. Jeg udlever min drøm her i Swansea, siger Michu til klubbens officielle hjemmeside.

– Jeg nyder fodbold nu mere end nogensinde. Det er nemt at spille på dette hold, og i aften vil jeg have chancen for at nå frem til den første finale i min karriere, siger han med henblik på pokal-returkampen mod Chelsea.

En finale, som Swansea må være favoritter til, når modstanderen er Bradford fra den fjerdebedste række, der venter i finalen.

Han forklarer selv, hvorfor han trods rygterne om interesse fra langt større klubber, har valgt at forlænge med Swansea.

– Jeg er lykkelig her. Jeg har læst og hørt om alle rygterne, men de interesserer mig ikke, og derfor har jeg skrevet under på en ny kontrakt. Jeg har det for sjovt her, fordi holdet prøver altid på at spille fodbold. Jeg tænker kun på den næste kamp og på at hjælpe Swansea med at få succes. Det er mit liv.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu