Laudrups tid Swansea er begrænset

27. februar 2013 13:10 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Laudrups tid Swansea er begrænset

Ifølge Swanseas formand, Huw Jenkins, har manager Michael Laudrup for længst meddelt ham, at han ikke skal være i den walisiske klub mere end tre-fire år.

 

Udadtil spiller Michael Laudrup spillet. Når han får spørgsmål om sin fremtid, siger han altid, at han ikke planlægger fremad og at alt kan ske i fodbold.

Men ligesom de fleste andre professionelle sportsmænd har Laudrup naturligvis også en plan. Det signalerer Swanseas formand, Huw Jenkins, nu ret kraftigt.

– For at være ærlig, da han kom her, sagde han klart til mig, at han ikke vil være manager om 10 år, og at han ikke kunne se sig selv i Swansea om tre eller fire år. Det sagde han klart fra dag ét, så der er ingen overraskelser der, intet der er ændret, siger Huw Jenkins ifølge Sky Sports.

Efter Michael Laudrup og Swansea i weekenden vandt Liga Cuppen er spekulationerne om hans fremtid bare taget til. Real Madrid nævnes igen og igen som et oplagt bud på en kommende arbejdsgiver. Hovedpersonen Laudrup erklærer sig blot beæret, at han på et tidspunkt skal tilbage til Spanien, men også at han fokuserer på Swansea i øjeblikket.

På den måde hverken afviser han en storklub som Real Madir, ligesom han heller ikke brænder sine broer i Swansea.

Her vil formanden Huw Jenkins meget gerne forlænge Michael Laudrups kontrakt, der udløber i sommeren 2014.

– Vi har sikkerhed indtil næste sommer, når hans nuværende toårskontrakt løber ud, og vi har en tidsramme til at sikre os mere sikkerhed, og det vil vi se på igennem de næste par uger, siger Huw Jenkins.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu