Lauge: Ingen panik nu

10. februar 2013 20:15 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Lauge: Ingen panik nu
Billede mangler

Bjerringbro-Silkeborgs håndboldherrer kunne tåle at tabe med to mål ude mod franske Chambery og alligevel gå videre til Champions Leagues 1/8-finale. Men jyderne tabte 29-26 efter et brændt straffekast efter tid af Chris Jørgensen.

 

– Det er skide ærgerligt, men det er ikke det straffekast, der er skyld i, at vi ikke klarede at tabe med to mål, som var det dårligste resultat, vi kunne tillade os, siger landsholdsspilleren Rasmus Lauge til sporten.tv2.dk efter nederlaget.

Landsholdsspilleren peger i stedet på alt for mange brændte danske chancer som hovedårsagen til, at franskmændene kunne vinde deres første sejr i gruppespillet.

BSV-nedturen kom i forlængelse af holdets nederlag i Håndboldligaen til Team Tvis Holstebro i onsdags, og Rasmus Lauge erkender, at den oplevelse nok sad i holdet.

– Vi havde mange med til VM, og det kan godt være derfor, at vores spil ikke har fungeret siden. Men det ser stadig fint ud i gruppen, og vi skal ikke gå i panik nu, siger Rasmus Lauge.

For at gå videre skal BSV enten høste mindst ét point i de resterende CL-kampe mod Gorenje Velenje eller Metalurg, eller Carsten Albrektsens tropper skal håbe på, at Chambery ikke vinder over topholdet Vive Targi Kielce og Skt. Petersburg i franskmændenes sidste gruppekampe.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu