Ledelsen i Roskilde Bank skjuler millioner

15. marts 2012 20:55 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Ledelsen i Roskilde Bank skjuler millioner
Billede mangler

Den tidligere bestyrelsesformand for Roskilde Bank, Peter Müller, brugte i 2008 13,9 millioner kroner på ny villa, få dage efter at banken var krakket.
Det skriver TV 2 Nyhederne.
Bankens aktionærer havde mistet mellem seks og syv milliarder kroner efter krakket, men det afholdte ifølge TV 2 ikke topfolk i banken fra at overføre store beløb til konerne og købe store ejendomme.
Alt dette sker inden den retssag, som statens oprydningsselskab Finansiel Stabilitet har anlagt, går i gang.
TV 2 Nyhederne mener at kunne dokumentere, at bestyrelsesformanden kun 45 dage efter krakket skrev under på skødet til en ny villa på en af Roskildes mest fashionable adresser, og at tidligere underdirektør Allan H. Christensen har overført værdier til sin kone for mindst 2,3 millioner kroner og dermed sikret sig mod at skulle betale erstatning til staten.
Peter Müller har ifølge TV 2 ikke ønsket at kommentere sit huskøb, mens Allan H. Christensen bekræfter at have gjort sin kone til eneejer af familiens villa.
Den tidligere ledelse er sagsøgt for én milliard kroner for deres rolle i Roskilde Banks krak i sommeren 2008, og i alt fem af de tidligere topfolk i Roskilde Bank er i dag beskyttet af såkaldte ægtepagter. Tre af dem har indgået ægtepagt efter bankens konkurs.
Ingen af de tidligere Roskilde Bank topfolk har ønsket at kommentere sagen overfor TV 2.
Kilde: TV 2
 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu