ANNONCE

Legendarisk Bond-babe er død

6. april 2020 19:59 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Honor Blackman spillede Pussy Galore i den legendariske James Bond-filmatisering Goldfinger.

Skuespillerinden Honor Blackman vil for langt de fleste være kendt som kvinden, der spillede den ikoniske James Bond-babe Pussy Galore i filmatiseringen af Ian Flemings Goldfinger fra 1964. Nu er hun død, bekræfter hendes familie.

(Artiklen fortsætter under videoen)

Blackman er ifølge adskillige medier død af naturlige årsager. Hun blev da også 94 år gammel, skriver for eksempel Daily Mail. Skuespillerinden døde i sit hjem i Lewes, Sussex i England. Ifølge familiens erklæring var hun omgivet af familien.

– Det er med stor sorg, vi kendtgør, at Honor Blackman er død 94 år gammel. Hun døde fredfyldt og af naturlige årsager i sit hjem. Hun var elsket, og vil blive savnet stort af sine adoptivbørn Barnaby og Lottie og hendes fire børnebørn, skriver familien.

Honor Blackman spillede også med i flere andre film end James Bond-filmen, og hun havde sågar en rolle i Bridget Jones’ Dagbog. Albert Broccoli, der producerede de første mange James Bond-film, sagde engang om hende, at:

– Briterne vil elske hende, fordi de kender hende som Mrs. Gale (fra den britiske TV-serie Avengers, hvor han selv så hendes skuespil, red.), og amerikanerne vil synes om hende, fordi hun er dygtig. Det var den perfekte kombination.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu