ANNONCE

Legendarisk dansk landsholdsmålmand ramt af kræft

17. august 2018 13:42 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk

Den tidligere OB- og landsholdsmålmand Lars Høgh skal i behandling for en kræftsygdom

Den tidligere OB- og landsholdsmålmand Lars Høgh er blevet ramt af kræft, og er nu i behandling for sygdommen.

Det skriver målmandens nuværende arbejdsgiver, Brøndby IF i en pressemeddelelse. Derfor beder han og familien om ro, så de sammen kan fokusere på målmandslegendens behandling af sygdommen.

Nyheden har ramt hele fodboldklubben hårdt, fortæller sportsdirektør i Brøndby IF Troels Bech i en pressemeddelelse:

– Alle i Brøndby IF er berørte af den svære situation, som Lars og hans familie er igennem, og vi håber alle at Lars kommer godt igennem denne svære periode. Jeg har kendt Lars i en menneskealder, og såvel fagligt som personligt er han et enestående menneske, siger Troels Bech.

Den danske landstræner Åge Hareide sender ligeledes sine tanker og hilsner til Lars Høgh. Det gør han i en pressemeddelelse, som DBU har sendt:

Legendarisk målmand

Lars Høgh har været ansat i Brøndby siden 2016, og har de seneste ti år også været tilknyttet landsholdet som målmandstræner.

– Lars har udviklet målmandsgerningen i Danmark, som ingen anden igennem de sidste tyve år, og så er han et af de varmeste og rareste mennesker, jeg kender, der altid har tid til en snak om andet end fodbold. Vi sender alle vores tanker og støtte til Lars og hans familie, siger Troels Bech.

Lars Høgh ønsker ikke at udtale sig og beder om ro omkring sin behandling og sin familie. Nyheden kommer i kølvandet på at Lars Høghs datter, Josefine Høgh, er blevet ny vært på tv-programmet Fodboldmagasinet på DR.

Lars Høgh opnåede i sin aktive karriere rekordmange kampe for OB, 817, og otte landskampe. Han arbejder i dag som målmandstræner hos både Brøndby IF og for det danske landshold.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu